Over Yuula
Yuula levert kwaliteit maatwerk fotografie voor elk doen
Neem contact op
your name
email ID
Yuula fotografie
Maatwerk fotografie
'Sigma komt met nieuwe Art-objectieven voor compacte systeemcamera's'

Volgens 43rumors zal Sigma op de Photokina in september nieuwe Art-objectieven introduceren voor compacte systeemcamera's. Momenteel maakt Sigma een 19mm, 30mm en 60mm f/2.8 voor micro four thirds en Sony E-vatting. De nieuwe objectieven zouden lichtsterker worden.

Sigma heeft momenteel drie objectieven voor compacte systeemcamera's in het assortiment: de Sigma DN 19mm f/2.8 Art, DN 30mm f/2.8 Art en de DN 60mm f/2.8 Art. De objectieven zijn afgeleid van het glaswerk dat Sigma gebruikte voor de DP1 en DP2 DP3 Merill-camera's en beschikbaar met mft- en Sony E-vatting.

Mogelijk introduceert Sigma op de Photokina in september nieuwe objectieven voor compacte systeemcamera's, zegt 43rumors. Het zou wederom gaan om objectieven die voor meerdere systemen ontwikkeld worden en dus met verschillende vattingen op de markt komen.

Details over de nieuwe objectieven zijn er nog nauwelijks, het is nog niet duidelijk aan welke brandpunten we moeten denken. De bron van 43rumos weet wel te melden dat 'sommige' van de nieuwe objectieven lichtsterker zullen zijn dan de huidige 2.8-objectieven. Dat lijkt erop te duiden dat Sigma werkt aan compleet nieuwe objectieven.

Sigma DN-familie
De huidige Sigma DN-objectievenfamilie voor micro four thirds- en Sony E-vatting.Bron: digifotopro.nl

 
home | portfolio | Links |